Tapahtumakalenteri


Helmikuun kuukausikokousMaanantai  4.2.2019 - Sibeliuksenkatu 11

Helmikuun kuukausikokous pidetään maanantaina 4.1. klo 18.15 Mokian tiloissa, Sibeliuksenkatu 11. Asialistalla ennen kaikkea eduskuntavaalikampanjan ja kevään tapahtumien suunnitteleminen.

Kokous on avoin kaikille jäsenille. Tervetuloa! 

KD helmikuun kuukausimarkkinoillaTiistai  5.2.2019 - Hämeenlinnan tori

Kristillisdemokraatit osallistuvat helmikuun kuukausimarkkinoille Hämeenlinnan torilla tiistaina 5.2. klo 10-14. 

Tule tapaamaan eduskuntavaaliehdokkaitamme ja juomaan kuppi kuumaa! 

Eduskuntavaalien vaaliavajaiset Hämeenlinnan AulangollaLauantai  9.2.2019 - Sunnuntai 10.2.2019 - Aulanko

Kristillisdemokraattien eduskuntavaalien avajaisviikonloppu pidetään Hämeenlinnassa 9. – 102.2.2019 Scandic Aulanko kokous- ja kylpylähotellissa. Viikonloppu on tarkoitettu kaikille KD:n jäsenille, perheenjäsenille, ystäville, ehdokkaille, tukitiimiläisille, aktiiveille sekä ihan kaikille KD:n toiminnasta kiinnostuneille!

Voit ilmoittautua mukaan viimeistään sunnuntaihin 20.1.2019 mennessä täyttämällä ilmoittautumislomakkeen: www.kd.fi/aulanko ja vastaamalla sen kaikkiin pakollisiin (*-merkitty) kohtiin. Lomakkeelta löytyy hinnat, aikataulut ja muut tiedot.

Tervetuloa mukaan kouluttautumaan, saamaan paljon tietoa mm. KD:n eduskuntavaaliteemoista sekä tapaamaan kristillisdemokraatteja eri puolilta Suomea.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittaudu mukaan nyt mahdollisimman pikaisesti, jotta kaikki varaukset saadaan tehtyä ajoissa: www.kd.fi/aulanko.

Scandic Aulanko -hotellista ja sen palveluista voit lukea tarkemmin: täällä. Idyllisen ja perinteikkään Aulangon hotellin historiaan voi tutustua mm.: Wikipediassa.

Lisätietoja:

järjestöpäällikkö Mikko Rekimies

puh 044 552 5030, mikko.rekimies@kd.fi

Tapahtuman kotisivut

Lapsiin ja nuoriin kohdistuvat seksuaalirikoksetMaanantai  25.2.2019 - Wetterhoffinkatu 2, Hämeenlinna

Keskustelutilaisuus Wetterin auditoriossa maanantaina 25.2. klo 18-19. Tilaisuus on samalla Pia Rendicin eduskuntavaalikampanjan vaalistartti, jossa mukana on myös kansanedustaja Päivi Räsänen. 

Tule mukaan kuuntelemaan alustuksia ja keskustelemaan lapsiin ja nuoriin kohdistuvista seksuaalirikoksista ja niiden ennaltaehkäisystä! 

Pian_kampanjatilaisuus2.jpg