Sari Essayah´n joulukolumni

Maanantai 19.12.2016 klo 23.21


”Pieni liekki pimeydessä nyt voi olla jokainen, pieni liekki, joka kantaa valon luokse kaikkien.”

Elämme lähihistoriamme suurimman arvomurroksen aikaa. Eettisiä periaatteita koskevia esityksiä tulee jatkuvasti eduskuntaan. Me KD:ssa kunnioitamme ihmisarvoa ja elämän pyhyyttä aina luonnolliseen kuolemaan saakka. Vaalimme naisen ja miehen välistä avioliittoa ja teemme työtä sen puolesta, että jokaisella lapsella olisi juridinen oikeus äitiin ja isään. Lähimmäisyhteiskunta on meidän kristillisdemokraattien visio.

Ensi keväänä valitaan uudet kunnanvaltuustot, jotka tekevät merkittävimmät päätökset tulevaisuuden kunnan kannalta. Sote- ja aluehallintouudistukset sekä niiden siirtymävaiheet pitää pystyä viemään läpi kunnissa kansalaisten palvelut taaten.

Olemme iloisia jo yli 1000 kristillisdemokraatista, jotka ovat suostumuksensa ehdokkuudelle antaneet. Mutta tarvitsemme vielä vähintään saman verran lisää, jotta vaalitulos 9. huhtikuuta toisi kuntiimme lisää kd-arvojen puolesta työskenteleviä luottamushenkilöitä.

Valtuustoihin tarvitaan ihmisiä, jotka ymmärtävät vastuullisen kotikunnan kehittämisen ja haluavat arvokkaan arjen jokaiselle, niin lapselle, vammaiselle kuin vanhuksellekin. Näemme jokaisen ihmisen lähimmäisenä, emme säästökohteena tai taakkana. Tarvitsemme inhimillisempää otetta päätöksentekoon.

Puolueen jäsenenä ja työmme tukijana kannat parhaiten vastuuta lähtemällä KD:n kuntavaaliehdokkaaksi! Se kertoo siitä, että välität mihin suuntaan ja millä arvoilla Suomea kehitetään.

Yhteisellä työllä pääsemme parhaisiin tuloksiin. Olemme iloisia jo yli 1000 kristillisdemokraatista, jotka ovat suostumuksensa ehdokkuudelle antaneet. Mutta tarvitsemme vielä vähintään saman verran lisää, jotta vaalitulos 9. huhtikuuta toisi kuntiimme lisää kd-arvojen puolesta työskenteleviä luottamushenkilöitä.

Olethan sinäkin mukana näissä talkoissa kestävien kristillisten arvojen puolesta?

Puoluetoimiston ja lehden toimituksen kanssa toivotamme Sinulle ja läheisillesi siunattua ja rauhallista joulunaikaa ja hyvää uutta vuotta 2017!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini