Vaalitorilla

Lauantai 11.10.2008 klo 17.31 - Teija Arvidsson



Tänään olimme Hämeenlinnan torilla kahvia tarjoamassa ja esitteitä jakamassa.  On antoisaa ja mielenkiintoista olla torilla ja tavata ihmisiä, niin tuttuja kuin tuntemattomia.  Tuore pulla ja kupillinen kuumaa kahvia pysäyttää ihmiset kummasti varsinkin tällaisena sateisena ja harmaana päivänä. Samalla saa vaihtaa jonkun ajatuksen ja kuunnella ihmisten murheita. Niitä tuntuu riittävän! Jollekin riittää varmaan avuksi jo se, että on edes joku, joka kuuntelee. Silti tarvitaan myös käytännön tekoja asioiden eteenpäin viemiseksi.  

Tämän päivän Hameen Sanomissa ja Kaupunkiuutisissa oli tuore gallup kuntavaalien tuloksesta Hämeenlinnassa.  Minua harmittaa tuollaiset pienellä otoksella tehdyt gallupit, joiden yhtenä tarkoituksena on ohjata äänestyskäyttäytymistä – ihmiset kun haluavat olla yleensä voittajan puolella.  En pidä oikeana sitä, että valtuustopaikkoja ollaan jakamassa jo ennen vaaleja.

No, gallupin mukaan KD:n kannatus on hyvässä nousussa. Nyt tarvitaan hyvää vaalityötä loppuun asti, että saavutamme asettamamme tavoitteen: vähintään kolme, todennäköisesti neljä, toivottavasti viisi valtuutettua! Meillä on monipuolinen ja lahjakas ehdokasjoukko, jolla on kykyä ja halua tämän kaupungin asioiden parempaan hoitamiseen. 

Ellet vielä tiedä, ketä äänestät, niin
tutustu ehdokkaisiimme

 

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini